Tervetuloa lomalle Kihniöön!

Lomalla Kihniössä?


Mökillä Kihniössä on mukava rentoutua, lomailla ja irrottautua arjen ympyröistä. Kihniössä on noin 600 ulkopaikkakuntalaisten omistamaa loma-asuntoa. Tämä näkyy kunnan yleisilmeessä, varsinkin loma-aikoina. Usein mökkiläisyys on myös vaihtunut vapaa-ajan asuntoon, perinteisten mökkien taso on noussut ja niissä vietetään pidempiäkin aikoja.

Me apteekilla haluamme tehdä osamme, että kaikkien oleskelu Kihniössä sujuu hyvin. Tavallisin mökkiläisten ongelma ovat kotiin unohtuneet lääkkeet. Tai jokin lääke loppuu ajateltua aiemmin. Osan lääkkeistä voi huoletta tauottaa pariksi päiväksi, osan kohdalla se ei ole järkevää hoitotasapainon kannalta. Osan lääkkeistä voi hetkellisesti korvata itsehoidon valmisteilla. Joidenkin lääkkeiden kohdalla tauot ovat ehdottoman kiellettyjä. Näistä me apteekilla keskustelemme mökkiläisten kanssa - usein on parempi kysyä neuvoa kuin tehdä itse olettamuksia.

Onneksi sähköiset reseptit takaavat, että reseptit ovat nykyisin aina mukana. Ne eivät unohdu kotiin. Lisäksi puhelimella saa tarvittaessa yhteyden kotiseudun terveyskeskukseen. Näissä me autamme.

Apteekilla asioiminen on myös vaivatonta – meille on helppo tulla ja jonotukseen ei kulu aikaa. Väljät tilat mahdollistavat turvavälien pitämisen. Lisäksi olemme tehostaneet pintojen desinfiointia. Halutessaan voi myös soittaa ja puhelimmella hoitaa asioita ennakkoon- silloin lääkkeet on nopea vain noutaa apteekilta.


Paremman palvelun takaamiseksi pyrimme myös lisäämään pitkien viikonloppujen aukioloja. Ajantasaiset aukiolot päivitämme aina nettisivuillemme tai facebookkiin.


Tervetuloa lomalle Kihniöön!